среда, 12 марта 2014 г.

Троянда із бумаги




Здивувати дівчину, друзів або гостей можна за допомогою виробів з паперу. Квіти з паперу прикрасять будь-який подарунок або застілля.
Паперові вироби - доступне і захоплююче зайняття. Паперова імітація іноді так нагадує натуральні речі, просто дивно. Наприклад, деякі люди знають, як зробити троянду з паперу, але створити її максимально схожою на живу троянду може не кожен.

Паперові трояндочки можна майструвати самостійно, притягнути в помічники дітей або навіть займатися цим в колі друзів. Такий оригінальний подарунок неодмінно оцінять навколишні жінки. Інструкції нижче допоможуть вам утілити задумане.

Як зробити троянду з кольорового паперу

Цей спосіб дуже простий. Вам знадобиться тільки папір відповідного кольору, ножиці канцелярські і клей. Можна проявити фантазію і розфарбувати звичайнісінький білий лист фарбами, фломастерами і так далі, щоб у результаті вийшла дійсно унікальна прикраса.

Намалюйте на аркуші паперу квадрат із стороною 10 см Усередині квадрата від руки намалюйте спіраль. Ножицями акуратно виріжте спіраль, щоб вийшла смужка рівномірної ширини.  Почніть згортати трояндочку, починаючи від зовнішнього кінця спіралі. В процесі скручування приклеюйте витки один до одного біля основи трояндочки, намагаючись скручувати квітку як можна тугіше. Готову троянду можна доповнити листочками іншого кольору. В якості стебла для троянди використайте будь-яку паличку або гілочку.


1 комментарий:

  1. Хорошее занятие для мамы с ребенком, развивает пальчики и получаешь прекрасный цветок на шляпку.

    ОтветитьУдалить